Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Καλώς ήρθατε!!!



 http://blogs.sch.gr/vapapanik/files/2012/11/welcome.jpg

 Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω  για την επίσκεψη σας στο blog μου. Ελπίζω να το βρείτε αρκετά χρήσιμο και ενδιαφέρον αλλά και μέσα από τις οδηγίες-συμβουλές να καταφέρετε να κατασκευάσετε πολύ όμορφες δημιουργίες!! Θα ήθελα λίγο πρίν ξεκινήσετε να σας ξεναγήσω στην ιστοσελίδα μου για να καταφέρετε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε!! 

 Στα δεξιά σας υπάρχει μία στήλη που γράφει «Θέματα του blog».  Στην στήλη αυτή υπάρχουν οχτώ ενότητες  με τις οποίες ασχολείται το blog και ανοιγοντάς τες βρίσκετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την κάθε μία από αυτές. Για παράδειγμα στην ενότητα «Πλέξιμο με βελονάκι»  θα δείτε οδηγίες για τις βασικές πλέξεις, για σχέδια διαφόρων πλέξεων ,μεγέθη βελονακίων, απαραίτητα σύνεργα, συμβολισμούς, τεχνικές, πληροφορίες για τις πηγές μας κτλ...

 Αξίζει να επισκεφθείτε όλες τις ενότητες για να έχετε μία πλήρη εικόνα του blog και όλων των θεμάτων των οποίων ασχολείται.  Σε καθημερινή βάση ανανεώνουμε τις ενότητες μας και τις εμπλουτίζουμε αφού το πλέξιμο και οι χειροτεχνίες είναι ασχολίες όπου οι πληροφορίες δεν σταματούν ποτέ να έρχονται!! Έτσι αν μία μέρα δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την επόμενη γιατί σίγουρα κάτι νέο θα έχει προστεθεί.

 Επίσης αν έχετε κάποια ιδέα ή απορία  ή θα επιθυμούσατε να προσθέσουμε κάποια πληροφορία μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο e-mail: plekoapotinarxi@gmail.com. Θα χαρούμε πραγματικά πολύ να μάθουμε τις προτάσεις σας και να σας βοηθήσουμε!!

Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ...

Καλή περιήγηση και καλές δουλειές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου